Дифузија на англиски

Превод: дифузија, Речник: македонски » англиски

diffusion
дифузија на англиски

Дополнителни преводи

diffusion, the diffusion, diffuse

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

дифузија речник на јазици англиски, дифузија на иновации, дифузија на гасовите, дифузија речник, дифузија на гасови, слободна дифузија, дифузија на англиски

Преводи

дипломатија на англиски - diplomacy, foreign, fm, foreign minister, counterpart
дисидент на англиски - dissident, dissenter, a dissident, maverick, objector, contestant
дишник на англиски - dishnik, trachea
дијамант на англиски - diamond, gem, the diamond, a diamond
непријателот на англиски - enemy, the enemy, an enemy, foe

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дифузија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: diffusion, diffusion, the diffusion, diffuse