Дрвото на англиски

Превод: дрвото, Речник: македонски » англиски

tree
дрвото на англиски

Дополнителни преводи: дрвото

tree, wood, the tree, the wood, trees

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: дрвото

дрвото речник на јазици англиски, дървото на живото, дрвото како материјал, дрвото како технички материјал, дрвото како, ден на дрвото, дрвото на англиски

Преводи

досада на англиски - annoyance, vexation, ennui, weariness, displeasure, boredom, tedium
драма на англиски - drama, play, a drama, the drama, a play
државата на англиски - state, country, the state, the country, province
душата на англиски - soul, the soul, souls, my soul, your soul, psyche
чембало на англиски - cembalo, harpsichord, the harpsichord, harpsichord was

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дрвото на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: tree, tree, wood, the tree, the wood, trees