Емоција на англиски

Превод: емоција, Речник: македонски » англиски

emotion
емоција на англиски

Дополнителни преводи: емоција

emotion, emotions, an emotion, the emotion

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: емоција

emotion
  • емоција

Преводи

елката на англиски - christmas tree, tree, elkann, elka, elkanah, fir
емират на англиски - emirate, the emirate, emirate of, an emirate
енергија на англиски - energy, power, generation, the energy, of energy
ензим на англиски - enzyme, an enzyme, of enzyme, the enzyme, enzyme inhibitors
опашката на англиски - tail, queue, the tail, the queue, its tail

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Емоција на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: emotion, emotion, emotions, an emotion, the emotion