Есеј на англиски

Превод: есеј, Речник: македонски » англиски

essay
есеј на англиски

Дополнителни преводи: есеј

essay, assay, an essay

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: есеј

есеј речник на јазици англиски, есеј за животот, есеј за семејство, есеј за пролетта, есеј за природата, есеј за, есеј на англиски

Преводи

еребицата на англиски - partridge
есен на англиски - autumn, fall, the autumn, the fall
етика на англиски - ethics, ethic, conduct, ethical, etiquette
жабата на англиски - frog, the frog, toad, frogs, a frog
хортикултура на англиски - horticulture, gardening

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Есеј на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: essay, essay, assay, an essay