Земјата на англиски

Превод: земјата, Речник: македонски » англиски

state, earth, country, land, ground
земјата на англиски

Дополнителни преводи

country, ground, earth, land, the country

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

земјата речник на јазици англиски, земјата е тркалезна, земјата и љубовта, земјата како планета, земјата на снегот, земјата како фактор на производство, земјата на англиски

Преводи

зелката на англиски - cabbage, the cabbage, with cabbage
земја на англиски - country, land, ground, earth, state, globe
земјоделство на англиски - agriculture, farming, agricultural
земјотресот на англиски - earthquake, quake, the earthquake, the quake, an earthquake
кромидот на англиски - onions, onion, the onion, shallots, pan

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Земјата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: state, earth, country, land, ground, country, ground, earth, land, the country