Знаење на англиски

Превод: знаење, Речник: македонски » англиски

cognition, knowledge
знаење на англиски

Дополнителни преводи

knowledge, clear, the knowledge, know, knowledge of

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

knowledge
  • знаење

Поврзани зборови

знаење речник на јазици англиски, сподели знаење, запишано знаење, знаење на англиски

Преводи

златарот на англиски - saladin, jeweler, the jeweler, goldsmith
злато на англиски - gold, of gold, the gold
зоологија на англиски - zoology, of zoology
иглата на англиски - needle, the needle, pin, the pin, a needle
орегон на англиски - oregon, ore, the oregon, or

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Знаење на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cognition, knowledge, knowledge, clear, the knowledge, know, knowledge of