Идеологија на англиски

Превод: идеологија, Речник: македонски » англиски

ideology
идеологија на англиски

Дополнителни преводи

ideology, an ideology, the ideology, ideology of

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

идеологија речник на јазици англиски, идеологија на вмро дпмне, идеологија на вмро, идеологија википедија, социјалдемократска идеологија, политичка идеологија, идеологија на англиски

Преводи

братот на англиски - brother, the brother, his brother, a brother, bratovan
иглата на англиски - needle, the needle, pin, the pin, a needle
игри на англиски - games, gaming, game, the games
идеја на англиски - idea, the idea, ideas, an idea, idea of, thought
иднината на англиски - future, the future, next, coming, the coming, futurity

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Идеологија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ideology, ideology, an ideology, the ideology, ideology of