Идеја на англиски

Превод: идеја, Речник: македонски » англиски

idea, thought
идеја на англиски

Дополнителни преводи: идеја

idea, the idea, ideas, an idea, idea of

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: идеја

idea
  • идеја

Поврзани зборови: идеја

идеја речник на јазици англиски, идеја или идеа, бизнис идеја, идеја и инспирација, идеја за бизнис, идеја за бизнис во македонија, идеја на англиски

Преводи

игри на англиски - games, gaming, game, the games
идеологија на англиски - ideology, an ideology, the ideology, ideology of
иднината на англиски - future, the future, next, coming, the coming, futurity
избори на англиски - election, elections, choices, vote
легура на англиски - alloy, leguri, an alloy, base alloy, alloy body, metal

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Идеја на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: idea, thought, idea, the idea, ideas, an idea, idea of