Иднината на англиски

Превод: иднината, Речник: македонски » англиски

future, futurity
иднината на англиски

Дополнителни преводи: иднината

future, the future, next, coming, The coming

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: иднината

иднината речник на јазици англиски, иднината на децата, иднината на един млад човек, иднината на един човек, иднината на младите, иднината на македонија, иднината на англиски

Преводи

задачата на англиски - task, assignment, job, the task, problem, undertaking, project
идеологија на англиски - ideology, an ideology, the ideology, ideology of
идеја на англиски - idea, the idea, ideas, an idea, idea of, thought
избори на англиски - election, elections, choices, vote
изворот на англиски - source, the source, spring, sources, the spring, origin, beginning, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Иднината на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: future, futurity, future, the future, next, coming, The coming