Илузија на англиски

Превод: илузија, Речник: македонски » англиски

trick, magic
илузија на англиски

Дополнителни преводи

illusion, an illusion, mirage, illusions, the illusion

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

illusion
  • илузија

Поврзани зборови

илузија речник на јазици англиски, илузија на простор, илузија тоше текст, оптичка илузија, илузија википедија, илузија на текстура, илузија на англиски

Преводи

изворот на англиски - source, the source, spring, sources, the spring, origin, beginning, ...
излезот на англиски - exit, output, outlet, the output, way out, issue
имe на англиски - notated, mark up, notated by, cent mark, is notated, name
империјализам на англиски - imperialism, imperialism is
мермерот на англиски - marble, the marble, marbles, said marble

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Илузија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: trick, magic, illusion, an illusion, mirage, illusions, the illusion