Информација на англиски

Превод: информација, Речник: македонски » англиски

info, information
информација на англиски

Дополнителни преводи

information, info, the information, Contact

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

information
  • информација

Поврзани зборови

информација речник на јазици англиски, информација податак, информација и податок, информација википедија, информација о локацији, информација од јавног значаја, информација на англиски

Преводи

институција на англиски - institution, institutions, an institution, the institution, establishment
интернет на англиски - internet, online, web, website, the internet, net
искрата на англиски - spark, sparkle, the spark, a spark, the sparkle
исповед на англиски - confession, a confession, the confession
маглата на англиски - fog, mist, the fog, the mist, maglaj, murk

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Информација на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: info, information, information, info, the information, Contact