Исповед на англиски

Превод: исповед, Речник: македонски » англиски

confession
исповед на англиски

Дополнителни преводи

confession, a confession, the confession

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

исповед речник на јазици англиски, исповедь вора в законе, исповед на мони, исповед на наркоман, исповедь сатаны, круг исповедь, исповед на англиски

Преводи

информација на англиски - information, info, the information, contact
искрата на англиски - spark, sparkle, the spark, a spark, the sparkle
историја на англиски - history, a history, the history, history of
кабелот на англиски - cable, cord, power, the cable, plug, line
страницата на англиски - page, site, website, the site, the page

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Исповед на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: confession, confession, a confession, the confession