Кабелот на англиски

Превод: кабелот, Речник: македонски » англиски

line, cable
кабелот на англиски

Дополнителни преводи

cable, cord, power, the cable, plug

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

исповед на англиски - confession, a confession, the confession
историја на англиски - history, a history, the history, history of
кадифето на англиски - velvet, the velvet
калајот на англиски - tin
лажицата на англиски - spoon, the spoon, ladle, the ladle, her spoon

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кабелот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: line, cable, cable, cord, power, the cable, plug