Камфорот на англиски

Превод: камфорот, Речник: македонски » англиски

camphor
камфорот на англиски

Дополнителни преводи

camphor, camphoric, camphoraceous

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

драма на англиски - drama, play, a drama, the drama, a play
калуѓерот на англиски - monk, the monk, monastic
каменоломот на англиски - quarry, the quarry, stone quarry, a quarry, rock quarry, pit
капитализам на англиски - capitalism, capitalisation, capitalize, of capitalism
каранфилот на англиски - pink, carnation

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Камфорот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: camphor, camphor, camphoric, camphoraceous