Катализатор на англиски

Превод: катализатор, Речник: македонски » англиски

catalysis
катализатор на англиски

Дополнителни преводи: катализатор

catalyst, a catalyst, the catalyst, catalyst for

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: катализатор

катализатор речник на јазици англиски, катализатор значение, катализатор цена, катализатор гилрой, катализатор в машине, катализатор синоним, катализатор на англиски

Преводи

бојата на англиски - color, paint, the color, colors, the paint, colour
капитализам на англиски - capitalism, capitalisation, capitalize, of capitalism
каранфилот на англиски - pink, carnation
катранот на англиски - tar, pitch
кафе на англиски - coffee, cafe, of coffee, café, the coffee

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Катализатор на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: catalysis, catalyst, a catalyst, the catalyst, catalyst for