Кипот на англиски

Превод: кипот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
statue, Kipo, Kipon, image upon
Кипот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: кипот

кипот сругот, кипот на слободата, кипот левин, кипот речник на јазици англиски, кипот на англиски

Преводи

  • километар на англиски - kilometre, mile, kilometer, km, kilometers, a mile
  • ким на англиски - cumin, Kim, caraway, caraway seeds, cummin
  • киселината на англиски - acid, the acid, acids, acid to, acid of
  • китот на англиски - whale, Quito, the whale, Kito, a whale
Зборови по случаен избор
Кипот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: statue, Kipo, Kipon, image upon