Класицизам на англиски

Превод: класицизам, Речник: македонски » англиски

classicism
класицизам на англиски

Дополнителни преводи

classicism, classical, the classical, classical to, classical works

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

класицизам речник на јазици англиски, класицизам во уметноста, класицизам сид, класицизам википедија, класицизам во музиката, класицизам литература, класицизам на англиски

Преводи

киселината на англиски - acid, the acid, acids, acid to, acid of
китот на англиски - quito, whale, the whale, kito, a whale
клима на англиски - climate, air, klima, climates, air conditioning, clime
клинецот на англиски - nail, the nail
метал на англиски - metal, the metal, a metal, of metal

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Класицизам на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: classicism, classicism, classical, the classical, classical to, classical works