Компасот на англиски

Превод: компасот, Речник: македонски » англиски

compass
компасот на англиски

Дополнителни преводи: компасот

compass, the compass, a compass, compass rose

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: компасот

компасот речник на јазици англиски, компасот на сонот, компасот на англиски

Преводи

комарец на англиски - mosquito, a mosquito, the mosquito
комета на англиски - comet, a comet, the comet
компирот на англиски - potatoes, potato, the potato, the potatoes, spud
компјутерот на англиски - computer, pc, the computer, the pc, a computer
триаголник на англиски - triangle, triangles, oblong, a triangle, the triangle

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компасот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: compass, compass, the compass, a compass, compass rose