Континент на англиски

Превод: континент, Речник: македонски » англиски

continent
континент на англиски

Дополнителни преводи

continent, mainland, the continent, a continent

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

continent
  • континент

Поврзани зборови

континент речник на јазици англиски, континент чудес, континент тв, континент тв в израиле, континент экспресс, континент кино, континент на англиски

Преводи

звук на англиски - sound, noise, audio, a sound, the sound
кондензатор на англиски - capacitor, condenser, the capacitor, a capacitor, capacitance
кондом на англиски - condom, condoms, a condom, of condom, safe, safety
контрадикција на англиски - contradiction, odds, a contradiction, contradicted, contradict
конусот на англиски - cone, the cone, conic, cone of, a cone

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Континент на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: continent, continent, mainland, the continent, a continent