Концепт на англиски

Превод: концепт, Речник: македонски » англиски

construct, conception, concept
концепт на англиски

Дополнителни преводи: концепт

concept, a concept, the concept, concept of, Research

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: концепт

концепт речник на јазици англиски, концепт арт, концепт iphone 6, концепт это, концепт сантехника, концепт кары, концепт на англиски

Преводи

клунот на англиски - beak, prow, the beak, nose, the nose, nib, bill, ...
контрадикција на англиски - contradiction, odds, a contradiction, contradicted, contradict
конусот на англиски - cone, the cone, conic, cone of, a cone
копулација на англиски - copulate, copulation, coitus, intercourse
копчето на англиски - button, switch, key, dial, knob, push

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Концепт на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: construct, conception, concept, concept, a concept, the concept, concept of, Research