Коњаница на англиски

Превод: коњаница, Речник: македонски » англиски

cavalry, horse
коњаница на англиски

Дополнителни преводи: коњаница

cavalry, a Cavalry it, a Cavalry, cavalry force, cavalry out

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: коњаница

коњаница речник на јазици англиски, македонска коњаница, коњаница на англиски

Преводи

котвата на англиски - anchor, armature, the anchor, dock, an anchor
кошарка на англиски - basketball, playpen, cot, crib, cots
коњето на англиски - cash, ticket office, payment center, fund, horse
кравата на англиски - cow, the cow, tie, cows, a cow
оризот на англиски - rice, the rice, bitten, consummate

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Коњаница на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cavalry, horse, cavalry, a Cavalry it, a Cavalry, cavalry force, cavalry out