Краставицата на англиски

Превод: краставицата, Речник: македонски » англиски

cucumber
краставицата на англиски

Дополнителни преводи: краставицата

cucumber, cucumbers, the cucumber, a cucumber

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: краставицата

краставицата речник на јазици англиски, краставицата съдържа, краставицата в бургас, краставицата лондон, краставицата плод ли е, краставицата плод или зеленчук, краставицата на англиски

Преводи

валута на англиски - currency, the currency, currencies, exchange, foreign currency
кралот на англиски - king, the king
кранот на англиски - crane, the crane
крв на англиски - blood, the blood, of blood, a blood
креветот на англиски - bed, the bed, a bed

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Краставицата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cucumber, cucumber, cucumbers, the cucumber, a cucumber