Кромидот на англиски

Превод: кромидот, Речник: македонски » англиски

onion
кромидот на англиски

Дополнителни преводи

onions, onion, the onion, shallots, pan

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

кромидот речник на јазици англиски, кромидот како лек, кромидот на англиски

Преводи

кристал на англиски - crystal, rhinestone, kristal, the crystal, a crystal, crystallization
кровот на англиски - roof, the roof, roof of
крстот на англиски - cross, the cross, a cross
круната на англиски - crown, the crown, kroon, a crown, kruni, diadem
памукот на англиски - cotton, the cotton, cotton has, cotton prizes

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кромидот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: onion, onions, onion, the onion, shallots, pan