Лажицата на англиски

Превод: лажицата, Речник: македонски » англиски

spoon
лажицата на англиски

Дополнителни преводи

spoon, the spoon, ladle, the ladle, her spoon

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

лавина на англиски - avalanche, an avalanche, the avalanche, avalanche of, firestorm
лагата на англиски - lie, lies, falsehood, laga, lagat, prevarication
лакотот на англиски - elbow, the elbow, an elbow, her elbow
латитуда на англиски - latitude, geographic, geo, geographical, a geographical
радиоактивност на англиски - radioactivity, radiation, radioactive, the radioactivity, of radioactivity

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Лажицата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: spoon, spoon, the spoon, ladle, the ladle, her spoon