Легура на англиски

Превод: легура, Речник: македонски » англиски

metal, alloy
легура на англиски

Дополнителни преводи

alloy, LEGURI, an alloy, base alloy, alloy body

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

alloy
  • легура

Поврзани зборови

легура речник на јазици англиски, легура на бакар, бронза легура, легура на железо, алпака легура, челик легура, легура на англиски

Преводи

лебедот на англиски - swan, the swan, a swan, the swans
легенда на англиски - legend, story, a legend, caption, fable
лезбејка на англиски - lesbian, dyke, a lesbian, --a lesbian
лекарот на англиски - doctor, physician, the doctor, clinician, the physician
романтизам на англиски - romanticism, romantic, romantics, romantic school, romanticism is

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Легура на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: metal, alloy, alloy, LEGURI, an alloy, base alloy, alloy body