Леукоцит на англиски

Превод: леукоцит, Речник: македонски » англиски

leukocyte
леукоцит на англиски

Дополнителни преводи

leucocyte, White blood cell

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

бурата на англиски - storm, burano, the storm, buran, burana, tempest
лето на англиски - summer, leto, the summer, the year of our, summertime
летот на англиски - flight, leto, the flight, laetoli, a flight, flying
лешникот на англиски - hazelnut, hazel
либерализам на англиски - liberalism, liberalization, liberalism in, liberalism of

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Леукоцит на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: leukocyte, leucocyte, White blood cell