Лимонот на англиски

Превод: лимонот, Речник: македонски » англиски

lemon
лимонот на англиски

Дополнителни преводи: лимонот

lemon, Lemons

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: лимонот

лимонот речник на јазици англиски, лимонот како лек, лимонот и неговите примени, лимонот на англиски

Преводи

лешникот на англиски - hazelnut, hazel
либерализам на англиски - liberalism, liberalization, liberalism in, liberalism of
лингвистика на англиски - linguistics, linguistic
лист на англиски - sheet, leaf, page, plate, sheet of, foliage, leafage
монографија на англиски - monograph, a monograph, monography, monograph published

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Лимонот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: lemon, lemon, Lemons