Лицитацијата на англиски

Превод: лицитацијата, Речник: македонски » англиски

auction
лицитацијата на англиски

Дополнителни преводи

auction, the auction, auction the, the public bidding procedure, public bidding procedure

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

литар на англиски - liter, l, a liter, liter of, per liter, litre
литература на англиски - literature, books, teens, and teens
лишаи на англиски - deprivation, bereave, divestment, lichen, lichens
ловот на англиски - hunting, hunt, catch, hunts, the hunt
ѓумбирот на англиски - ginger

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Лицитацијата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: auction, auction, the auction, auction the, the public bidding procedure, public bidding procedure