Луѓето на англиски

Превод: луѓето, Речник: македонски » англиски

people
луѓето на англиски

Дополнителни преводи

people, humans, men, the people, human

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

луѓето речник на јазици англиски, луѓето денес, луѓето и општеството, луѓето ќе заборават, луѓето со ладни раце, луѓето се, луѓето на англиски

Преводи

лососот на англиски - salmon, the salmon, salmon on, salmon battering, salmon would
лукот на англиски - garlic, luko, lukoil, the garlic, garlic from
магарето на англиски - donkey, the donkey, a donkey, ass, an ass
маглата на англиски - fog, mist, the fog, the mist, maglaj, murk
развојот на англиски - development, developments, developing, the development, development of

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Луѓето на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: people, people, humans, men, the people, human