Метеорологија на англиски

Превод: метеорологија, Речник: македонски » англиски

meteorology
метеорологија на англиски

Дополнителни преводи

meteorology, Hydrology, meteorology there

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метеорологија речник на јазици англиски, метеорологија скопје, метеорологија скрипта, метеорологија македонија, време метеорологија, воздухопловна метеорологија, метеорологија на англиски

Преводи

метал на англиски - metal, the metal, a metal, of metal
метафизика на англиски - metaphysics, metaphysic, phenomenology and the metaphysics, metaphysics of
метлата на англиски - broom, broomstick, the broom, a broom, besom
меурот на англиски - bubble, the bubble, bladder, a bubble, bubble of
сламата на англиски - straw, stubble, the straw, a straw, straw is

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метеорологија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: meteorology, meteorology, Hydrology, meteorology there