Министерот на англиски

Превод: министерот, Речник: македонски » англиски

minister
министерот на англиски

Дополнителни преводи

Minister, The Minister, by the Minister

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

министерот речник на јазици англиски, министерот за здравство, министерот за економија, министерот за транспорт и врски, министерот за правда, министерот за финансии, министерот на англиски

Преводи

барабанот на англиски - drum, the drum
микробиологија на англиски - microbiology, of microbiology
минерал на англиски - mineral, a mineral, mineral also, the mineral
мирисот на англиски - smell, odor, scent, fragrance, the smell, odour, aroma
мирот на англиски - chrism, miro, miron, mirona, gateway to the rhodopes, peace

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Министерот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: minister, Minister, The Minister, by the Minister