Молекула на англиски

Превод: молекула, Речник: македонски » англиски

molecule
молекула на англиски

Дополнителни преводи: молекула

molecule, a molecule, molecule of, molecules

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: молекула

молекула речник на јазици англиски, молекула духи отзывы, молекула духи цена, молекула ира, молекула парфюм, молекула духа, молекула на англиски

Преводи

множество на англиски - many, host, variety, set, multitude
мов на англиски - moss, mob, mov, velvet, mosses
молњата на англиски - lightning, thunder, lightning bolt, a lightning bolt, lightning cometh
монографија на англиски - monograph, a monograph, monography, monograph published
оксид на англиски - oxide, monoxide, oxides, oxide thereof

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Молекула на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: molecule, molecule, a molecule, molecule of, molecules