Монографија на англиски

Превод: монографија, Речник: македонски » англиски

monograph
монографија на англиски

Дополнителни преводи

monograph, a monograph, monography, monograph published

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

монографија речник на јазици англиски, монографија ташковски, монографија за скопје, монографија за кокино, монографија на општина илинден, монографија е, монографија на англиски

Преводи

круната на англиски - crown, the crown, kroon, a crown, kruni, diadem
молекула на англиски - molecule, a molecule, molecule of, molecules
молњата на англиски - lightning, thunder, lightning bolt, a lightning bolt, lightning cometh
монопол на англиски - monopoly, a monopoly, monopolies, the monopoly, antitrust
монотеизам на англиски - monotheism

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Монографија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: monograph, monograph, a monograph, monography, monograph published