Недостатокот на англиски

Превод: недостатокот, Речник: македонски » англиски

want, deficiency, lack
недостатокот на англиски

Дополнителни преводи: недостатокот

lack, shortage, the lack, a lack

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

гласот на англиски - voice, the voice, vote, voices, voice of
недела на англиски - sunday, sun
неделата на англиски - sunday, week, sundays, the week
непријателот на англиски - enemy, the enemy, an enemy, foe
непцето на англиски - palate, gum, the palate, gums, gum tissue

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Недостатокот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: want, deficiency, lack, lack, shortage, the lack, a lack