Носот на англиски

Превод: носот, Речник: македонски » англиски

nose
носот на англиски

Дополнителни преводи

nose, the nose, noses, nasal, his nose

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

носот речник на јазици англиски, носот и карактерот, носот на англиски

Преводи

биберот на англиски - pacifier, feeder, pepper, teats, biberon
ногата на англиски - leg, foot, limb, the leg, his leg
ножот на англиски - knife, the knife, dagger, blade, the blade
ноќта на англиски - night, the night, dark
нумизматика на англиски - numismatics, commemorative coins, coins, bullion coins, numismatic

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Носот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: nose, nose, the nose, noses, nasal, his nose