Оброкот на англиски

Превод: оброкот, Речник: македонски » англиски

meal, repast
оброкот на англиски

Дополнителни преводи

meal, meals, a meal, the meal, meal plan

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

образот на англиски - cultured, literate, accomplished, cultivated, educate, cheek
обред на англиски - rite, ceremony, ritual, ordinance, ceremonial
овцата на англиски - sheep, the sheep, ewe, a sheep
оган на англиски - fire, ogan, a fire, the fire, flame
синтакса на англиски - syntax, the syntax, a syntax

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Оброкот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: meal, repast, meal, meals, a meal, the meal, meal plan