Опера на англиски

Превод: опера, Речник: македонски » англиски

opera
опера на англиски

Дополнителни преводи

opera, opera house, the opera, cocky, an opera

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

opera
  • опера

Поврзани зборови

опера речник на јазици англиски, опера софия, опера кармен, опера киев, опера тоска, опера пуритане, опера на англиски

Преводи

опасноста на англиски - danger, threat, hazard, dangers, hazards
опашката на англиски - tail, queue, the tail, the queue, its tail
оперета на англиски - operetta, musical, musical comedy, opereta, operettas
општеството на англиски - society, the society, social, a society, fellowship, companionship, company

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Опера на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: opera, opera, opera house, the opera, cocky, an opera