Орање на англиски

Превод: орање, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
orange, plowing, Ploughing, plow, tillage, tilling
Орање на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: орање

орање марка краљевића, длабоко орање, орање на слог, орање марка краљевића analiza, река орање, орање речник на јазици англиски, орање на англиски

Преводи

  • општеството на англиски - fellowship, companionship, company, society, the society, social, a society
  • општина на англиски - municipality, The Municipality, municipalities, municipality of, the municipality of
  • оргазам на англиски - climax, orgasm, orgasms, an orgasm, the orgasm
  • оревот на англиски - walnut, nut, walnut tree, walnut trees, the walnut
Зборови по случаен избор
Орање на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: orange, plowing, Ploughing, plow, tillage, tilling