Палатата на англиски

Превод: палатата, Речник: македонски » англиски

castle, palace
палатата на англиски

Дополнителни преводи: палатата

palace, Court, Chamber, the palace, NAO

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: палатата

палатата речник на јазици англиски, палатата во кносос, палатата на парламента, палатата на англиски

Преводи

падобранот на англиски - parachute, a parachute, whose parachute, chute
падот на англиски - fall, collapse, the fall, padoa, decline, tumble, spill
памукот на англиски - cotton, the cotton, cotton has, cotton prizes
панкреас на англиски - pancreas, pancreatic, the pancreas, pancreatic cancer
снегот на англиски - snow, the snow, snow in, snow falls

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Палатата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: castle, palace, palace, Court, Chamber, the palace, NAO