Папа на англиски

Превод: папа, Речник: македонски » англиски

pontiff, pope
папа на англиски

Дополнителни преводи: папа

pope, pontiff, the Pope, a pope

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: папа

pope
  • папа

Поврзани зборови: папа

папа речник на јазици англиски, папа римский, папа в законе, папа фильм, папа напрокат, папа в законе (2014), папа на англиски

Преводи

памукот на англиски - cotton, the cotton, cotton has, cotton prizes
панкреас на англиски - pancreas, pancreatic, the pancreas, pancreatic cancer
папагалот на англиски - parrot, the parrot, a parrot, the parrot at, parrot at
парадигма на англиски - paradigm, a paradigm, paradigm shift, the paradigm, prototype, image, epitome
јажето на англиски - rope, the rope, string, a rope

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Папа на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pontiff, pope, pope, pontiff, the Pope, a pope