Пареата на англиски

Превод: пареата, Речник: македонски » англиски

steam
пареата на англиски

Дополнителни преводи

steam, Parghelia, Parrett, Pareto, Pareo

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

недела на англиски - sunday, sun
папагалот на англиски - parrot, the parrot, a parrot, the parrot at, parrot at
парадигма на англиски - paradigm, a paradigm, paradigm shift, the paradigm, prototype, image, epitome
парење на англиски - mating, mate, breeding, steaming, the mating, conjugation, union, coupling
пастрмката на англиски - trout, the trout, a trout

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Пареата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: steam, steam, Parghelia, Parrett, Pareto, Pareo