Патувањето на англиски

Превод: патувањето, Речник: македонски » англиски

trip
патувањето на англиски

Дополнителни преводи: патувањето

trip, travel, journey, the journey, traveling

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: патувањето

патувањето речник на јазици англиски, патувањето на магелан, патувањето е авантура на, патувањето на чарлс дарвин, патувањето на васко де гама, патувањето на кристофер колумбо, патувањето на англиски

Преводи

копулација на англиски - copulate, copulation, coitus, intercourse
патката на англиски - duck, cock, dick, ducks, the duck
патлиџанот на англиски - tomato
паша на англиски - grazing, pasture, pasha, pasturage, pasturing
пајакот на англиски - spider, the spider, a spider

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Патувањето на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: trip, trip, travel, journey, the journey, traveling