Периметар на англиски

Превод: периметар, Речник: македонски » англиски

perimeter
периметар на англиски

Дополнителни преводи: периметар

perimeter, circumference, a perimeter, perimeter of, the perimeter

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: периметар

perimeter
  • периметар

Поврзани зборови: периметар

периметар речник на јазици англиски, периметр на круг, периметар на кружница, периметар на трапез, периметр прямоугольника, периметар на квадрат, периметар на англиски

Преводи

пенсилванија на англиски - pennsylvania, pa, of pennsylvania, the pennsylvania
пепелник на англиски - ashtray, an ashtray, sht ray, ash stand, ash bin
песокот на англиски - sand, sandbox, the sand, the sandbox, sands
петел на англиски - cock, rooster, the cock, a rooster
центарот на англиски - center, downtown, centre, the center, central, eye, middle, ...

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Периметар на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: perimeter, perimeter, circumference, a perimeter, perimeter of, the perimeter