Плодот на англиски

Превод: плодот, Речник: македонски » англиски

fruit
плодот на англиски

Дополнителни преводи: плодот

fruit, fetus, baby, the fruit, fetal

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

архипелаг на англиски - archipelago, archipelago of, an archipelago, the archipelago, archipelagos
пластика на англиски - calisthenics, grace, plastic arts, expression, plastic
плектрум на англиски - plektrum, pick
плутата на англиски - pluto, seek, floating, plutos, cork
податок на англиски - data, information, datum, figure, fact

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Плодот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: fruit, fruit, fetus, baby, the fruit, fetal