Поезија на англиски

Превод: поезија, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
poesy, poetry, verse, poems, of poetry
Поезија на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: поезија

poetry
  • поезија

Поврзани зборови: поезија

поезија влада урошевиќ, поезија на константин миладинов, поезија македонска, поезија блаже конески, поезија за децу, поезија речник на јазици англиски, поезија на англиски

Преводи

  • плутата на англиски - cork, Pluto, Seek, floating, plutos
  • податок на англиски - information, data, datum, figure, fact
  • поленот на англиски - pollen, the pollen, pollens, pollen to
  • полето на англиски - field, right, Field, box, area, the field
Зборови по случаен избор
Поезија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: poesy, poetry, verse, poems, of poetry