Поленот на англиски

Превод: поленот, Речник: македонски » англиски

pollen
поленот на англиски

Дополнителни преводи

pollen, the pollen, pollens, pollen to

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

метаболизам на англиски - metabolism, metabolic, metabolic rate, metabolized
податок на англиски - data, information, datum, figure, fact
поезија на англиски - poetry, poems, of poetry, poesy, verse
полето на англиски - right, field, box, area, the field
полжавот на англиски - snail, the snail, snails

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Поленот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pollen, pollen, the pollen, pollens, pollen to