Портокалот на англиски

Превод: портокалот, Речник: македонски » англиски

orange
портокалот на англиски

Дополнителни преводи: портокалот

orange, oranges, the orange, an orange

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

полуостров на англиски - peninsula, the peninsula, a peninsula, peninsula of, peninsular
поразот на англиски - defeat, loss, losing, baffle, the defeat, licking
посетата на англиски - visit, trip, visiting, the visit, a visit
пост на англиски - post, office, position, guard, station, fast
среда на англиски - background, surroundings, setting, medium, wednesday, wed

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Портокалот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: orange, orange, oranges, the orange, an orange