Посетата на англиски

Превод: посетата, Речник: македонски » англиски

visit
посетата на англиски

Дополнителни преводи

visit, trip, visiting, the visit, a visit

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

поразот на англиски - defeat, loss, losing, baffle, the defeat, licking
портокалот на англиски - orange, oranges, the orange, an orange
пост на англиски - post, office, position, guard, station, fast
поткровје на англиски - attic, penthouse, loft, garret, an attic
правдата на англиски - justice, righteousness, truth, the righteousness, justness

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Посетата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: visit, visit, trip, visiting, the visit, a visit