Правилото на англиски

Превод: правилото, Речник: македонски » англиски

pattern, normal, formula, convention
правилото на англиски

Дополнителни преводи: правилото

rule, the rule, a rule, Regulation, the Regulation

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: правилото

правилото речник на јазици англиски, правилото на клечковски, правилото на парето, правилото на златното сечение, правилото на пирона, правилото за двойно н, правилото на англиски

Преводи

дефиниција на англиски - definition, template, the definition, definition of, a definition
потрошувачот на англиски - consumer, customer, the consumer, consumers
правдата на англиски - justice, righteousness, truth, the righteousness, justness
правопис на англиски - spelling, orthography, spell, spellings, a spell
правот на англиски - straightness, rightness, rectitude, dust, right to

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Правилото на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pattern, normal, formula, convention, rule, the rule, a rule, Regulation, the Regulation