Пријателот на англиски

Превод: пријателот, Речник: македонски » англиски

friend
пријателот на англиски

Дополнителни преводи: пријателот

friend, a friend, the friend, buddy

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: пријателот

пријателот речник на јазици англиски, за пријателот, пријателот е, пријателот на барби, пријателот на англиски

Преводи

природа на англиски - nature, scenery, nature of, natural
причината на англиски - reason, cause, the reason, why, the cause, ground
продазбата на англиски - prodazbata, sale
проект на англиски - project, design, draft, id, own id, projection
течност на англиски - liquid, fluid, liquor, a liquid, of liquid

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Пријателот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: friend, friend, a friend, the friend, buddy